GRUPPMENY

För att optimera vistelsen för sällskap på fler än 12 personer har vi skapat en generös gruppmeny som innehåller våra mest populära starters, burgare och tillbehör! Som dessert väntar husets lyxiga marängsviss om så önskas! Självklart finns möjligheten att enkelt boka till bowling! Ett smidigt och prisvärt upplägg för företag, föreningar och större sällskap!

199:-/vuxen    89:-*/barn

Vi värdesätter våra stora sällskap enormt mycket och har skapat en exklusiv gruppmeny där vi har kombinerat våra mest populära rätter i en effektiv och prisvärd förpackning. Vi bjuder även på våra grymma Mixed Snacks till hela bordet!

Till hamburgaren serveras vår stora tillbehörsbricka där hela bordet får chans att testa våra mest populära tillbehör. Detta koncept gäller för alla större sällskap ( 13 gäster eller mer ) och används också för att vi skall ha chansen att ge er en maximal upplevelse på plats.

13-30 gäster – Välj vilken burgare ni önskar av gruppmenyn, enkelt på plats!
31-99 gäster – Förbokning av gruppmenyn krävs
100+ gäster – Vi hjälper er att ta fram ett specialupplägg, kontakta oss för offert!

Ni bokar som vanligt online – vi kontaktar er via telefon innan ert besök och bekräftar er bokning och svarar på ev. frågor.

– STARTER –

Mixed snacks – En grym blandning av våra friterade klassiker! Ta för er av våra himmelska lökringar, chilicheese nuggets och salta chips! serveras med vår populära vitlöksdipp!

– HUVUDRÄTT –

Välj här bland våra mest populära burgare. Junior – barnens favorit är en mindre burgare där alla pålägg serveras på sidan.

Tryffelsvinet

Tryffelcremé, lönnsirapsrostat bacon, saltgurka, lökringar & american cheddarost.

Cheeseburgare

Kött, bröd, american cheddarost, dijonmajjo, saltgurka & schalottenlök.

Veganen

Pankopanerat, friterad rotselleripuck med pesto, en fräsch fänkålslaw & rotsellerichips.

*Junior – 89:- (Barn upp till 12år)

Barnburgare, ost, gurka, lökring, tomat, bröd, majonnäs på sidan, serveras med pommes.

– TILLBEHÖR –

Till våra stora sällskap lyxar vi till det rejält och serverar flera olika sorter av våra mest populära tillbehör inklusive vår magiska tryffelmajonnäs! Tillbehören serveras på en gemensam plåt så hela bordet verkligen får chansen att testa allt!

Marängsviss Deluxe!

89:- / person

Husets lyxiga marrängsviss serveras i stora frostade aluminiumfat där alla vid bordet kan ta för sig. Givetvis ingår kaffe för de som önskar! Smaklig måltid!